Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας παραδόθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή ελαττωματικά προϊοντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης θα πρέπει να ελέγξει την παραγγελία που παραλαμβάνει κατά την παραλαβή της.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται άμεσα στον υπάλληλο που παραδίδει την παραγγελία σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν ελέγξει την παραγγελία κατά την παραλαβή της, τότε δύναται να μην γίνει αποδεκτή η όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή / αντικατάσταση να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

 

Αλλαγές

Αλλαγή στην παραγγελία σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2551034746 και πριν αναχωρήσει η παραγγελία σας για παράδοση.

 

 

Οι ειδικοί στα τρόφιμα!

Βασικός μας στόχος είναι η προσφορά προϊόντων με υψηλή ποιότητα και υγιεινή στους καταναλωτές. Οι ανάγκες και ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν τον οδηγό που καθορίζει τις επιλογές μας. Περισσότερα...

Επικοινωνία

Νατούρα Α.Ε.

Παπαράδης - Οι ειδικοί στα τρόφιμα

2ο χλμ. Αλεξ/πολης - Άβαντος

68100 Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

Τηλ: 2551034746

E-mail: info@paparadis.com

facebookinstagram
  

 

Ώρες παράδοσης

> Λήψη παραγγελιών 00:00 - 12:00:

Παράδοση την ίδια μέρα έως τις 16:00

>Λήψη παραγγελιών 12:00 - 23:59:

Παράδοση την επόμενη μέρα

(με δυνατότητα επιλογής ώρας)

Vertical_Banner_White.png