Παπαράδης - Οι ειδικοί στα τρόφιμα!

Η εταιρεία μας έχει ταυτίσει το όνομά της στο χώρο του κοτόπουλου με την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την εξέλιξη.

Αναπτύσσει και παράγει άριστης ποιότητας προϊόντα από κρέας κοτόπουλου με ολόφρεσκο κρέας και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

Βασικός μας στόχος είναι η προσφορά προϊόντων με υψηλή ποιότητα και υγιεινή στους καταναλωτές. Οι ανάγκες και ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν τον οδηγό που καθορίζει τις επιλογές μας.

Βασισμένοι στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών παράγουμε προϊόντα κορυφαίας γεύσης και ποιότητας που συνδυάζουν την παραδοσιακή με τη σύγχρονη κουζίνα. Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα τυποποιημένα βιομηχανοποιημένα προϊόντα. Άλλωστε οι πελάτες μας χαρακτηριστικά λένε πως τα προϊόντα μας είναι «σαν σπιτικά»…

Στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της, η εταιρεία μας προσφέρει άμεσα στον καταναλωτή τα προϊόντα που παράγει αλλά και άλλα προϊόντα διατροφής μέσω των πρατηρίων της αλλά και έμμεσα μέσω της τροφοδοσίας αναγνωρισμένων επιχειρήσεων εστίασης.

Η εταιρεία, μέσω της μακροχρόνιας παρουσίας της στον συγκεκριμένο κλάδο της ελληνικής αγοράς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κοτόπουλου τόσο από επιχειρηματική όσο και από τεχνολογική άποψη και είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί στα τρόφιμα!

Βασικός μας στόχος είναι η προσφορά προϊόντων με υψηλή ποιότητα και υγιεινή στους καταναλωτές. Οι ανάγκες και ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν τον οδηγό που καθορίζει τις επιλογές μας. Περισσότερα...

Επικοινωνία

Νατούρα Α.Ε.

Παπαράδης - Οι ειδικοί στα τρόφιμα

2ο χλμ. Αλεξ/πολης - Άβαντος

68100 Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

Τηλ: 2551034746

E-mail: info@paparadis.com

facebookinstagram
  

 

Ώρες παράδοσης

> Λήψη παραγγελιών 00:00 - 12:00:

Παράδοση την ίδια μέρα έως τις 16:00

>Λήψη παραγγελιών 12:00 - 23:59:

Παράδοση την επόμενη μέρα

(με δυνατότητα επιλογής ώρας)

Vertical_Banner_White.png